Kaikki kirjoittajan admin artikkelit

Kamera tutummaksi -kurssi Nummelassa

Haluatko oppia käyttämään kameraasi nykyistä paremmin ja monipuolisemmin ?

Vihdin Kameraseura järjestää kolmen illan mittaisen peruskurssin, jonka tavoitteena on auttaa Sinua ymmärtämään kameraasi nykyistä paremmin.

• Ti 24.1 klo 18.00 – 21.00, Nummela, Air Hotel
  • To 26.1 klo 18.00 – 21.00, Nummela, Air Hotel
  • To 2.2 klo 18.00 – 21.00, Nummela, Air Hotel

Kurssi on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille.
Voit olla valokuvausharrastuksen juuri aloittanut tai jo pidempään automaattiasetuksilla kuvannut. Ehkäpä olet pitänyt kuvausharrastuksessa tauon ja nyt olet hankkinut järjestelmäkameran tai digipokkarin.

Kurssin opettajat ovat Vihdin Kameraseuran jäseniä.

Kurssin hinta on 27 Eur. Jos liityt kameraseuran jäseneksi, kattaa kurssimaksu myös seuramme vuoden 2017 jäsenmaksun.

Tervetuloa oppimaan uutta hienosta harrastuksesta.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset lisäkysymykset sähköpostilla viimeistään 20.1.2017 osoitteeseen: vihdin.kameraseura@gmail.com tai puhelimella Kari Huhtilainen 040 77 94 707

Kurssi-ilmoitus2017

Vuosinäyttely kirkonkylän kirjastossa

VuosinayttelySuomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttely on nyt siirtynyt Vihdin kirkonkylän kirjastoon. Mukana on kaikki tiedostoskuvat sekä vedoksista kaikki vihtiläisten hyväksytyt teokset sekä tiedostosarjan kunniakirjan saaneet kuvat sekä tietysti tuomariston mielikuva.

Vuosikilpailun ensimmäinen osa

Vihdin Kameraseuran  vuosikilpailun 1. osa kisataan perinteisesti vedoksilla. Aiheena on tällä kerralla ”Yllätys”. Vedoksien sisäänjättöpäivä on maanantaina 22.2.2016. Vuosikilpailussa noudatetaan normaaleja kilpailusääntöjä, jotka löytyvät täältä. Eli ei muuta kuin tulostin laulamaan!

SKsL:n vuosinäyttelyn tulokset

Suomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttelyn tulokset on nyt virallisesti julkaistu ja ne löytyvät liiton sivuilta. Kisan tuomaroivat Matti J. Niemi (SKsLE, EFIAP), Pertti Huuhka (valokuvaaja, Nummi-Pusula) ja Eero Kukkonen (AFIAP).

Vuosinäyttelyn avajaiset järjestetään lauantaina 11.4. klo 14.00 Nummelan kirjastossa Vihdissä. Avajaisten jälkeen järjestetään iltaohjelmaa Nummelan Air Hotellissa, jossa on myös juhlaillallinen sekä majoitusmahdollisuus.  Jatka lukemista SKsL:n vuosinäyttelyn tulokset