Kilpailut

Vihdin Kameraseura ry järjestää vuosittain jäsenistölleen kolme omaa kilpailua, joita ovat Fotomaraton, Pöytäkilpailu ja Vuosikilpailu. Lisäksi Vihdin Kameraseura ry osallistuu Kolmen Kisaan, joka järjestetään yhteistyössä Vihdin, Karkkilan ja Lohjan kameraseurojen kanssa. Kukin seura on vuorollaan vastuussa kilpailun järjestämisestä.

Edellä mainittujen kilpailujen tulosten perusteella jaetaan vuosittain Vuoden Kuvaaja –titteli kilpailuissa parhaiten menestyneelle kuvaajalle.

Kilpailujen säännöt löytyvät täältä.

• Fotomaraton 2017 – Isosaari
    Fotomaraton 2017 käydään Helsingin Isosaaressa sunnuntaina 20.8. Ennakkoon on annettu kymmenen aihetta joihin kilpailijat ottavat kuvan. Jokaisen kilpailijan jokainen aihe arvostellaan erikseen ja yhteispisteitä eniten saanut kuvaaja voittaa maratonin. Toivotamme kaikille kisaajille hyvää kisakuntoa!

• Vuosikilpailu 2017 – Osa2
    Vuosikilpailun 2017 toisessa osassa aiheena on Suomen satavuotisen juhlavuoden kunniaksi ”Sininen ja valkoinen”
    Tuloksia: Viisi parasta arvosteluineen