Kännykkäkuvauskilpailu!

Hei Vihdin Kameraseuralaiset!

Edellisessä Kameraseuran illassa oli Ville-Veikko Nissisen sekä Mikko Meriluodon esitys kännykän mahdollisuuksista valokuvauksessa. Esityksen lopuksi julkaistiin myös kilpailu! Säännöt ovat: Kuvaus sekä kuvankäsittely saa tapahtua ainoastaan kännykällä / tabletilla. Ei tietokoneella käsiteltyjä kuvia! Tällä kertaa vain yksi kuva per osallistuja! Lähetä kuvasi perinteiseen tapaan sähköpostilla seuran kuvaosoitteeseen 25.3.2018 mennessä.

Kokeilemme myös uudenlaista tuomarointia tämän kilpailun kuvien osalta – kaikki seuraavassa Kameraseuran illassa paikalla olevat ovat tuomareita. Teemme suljetun äänestyksen missä jokainen antaa nimettömänä arvosanan per kuva ja tulokset julkaistaan sitä seuraavassa Kameraseuran illassa. Tämän vuoksi kuvamäärä pyritään näin ensimmäisellä kerralla pitämään alhaisena, että saamme yhteisäänestyksen onnistumaan kerhoillan aikana.

Nyt kännykän suljin laulamaan ja kuvia ottamaan! Tervetuloa katsomaan kilpailun satoa maanantaina 26.3.2018 Air Hotellille.

Säännöt lyhyesti:

1. Yksi kuva per kilpailija