Kilpailukuvien lähetys- sekä kuvat.fi -palvelut tulossa käyttöön

Kilpailukuvien lähetys- sekä kuvat.fi -palvelut tulossa käyttöön

Hei kaikki kameraseuran jäsenet!

Olemme ottamassa uusia digitaalisia palveluja käyttöön helpottaaksemme sekä parantaaksemme varmuutta kuvien toimituksen osalta, samalla vähentääksemme ylläpitäjien työmäärää. Tarkoituksena on päästä eroon sähköpostilla lähetetyistä kuvista kokonaan. Sähköposti teettää erityisen paljon manuaalista ylläpitotyötä sekä silloin tällöin erilaisista teknisistä syistä yksittäisiä kuvia ei saavu lainkaan perille ja näin ollen huonoimmassa tapauksessa kuvat eivät päädy lainkaan kilpailuun tai näyttelyyn.

Tarkemmat ohjeet kameraseuran jäsenille tulee loppuvuoden aikana molempien palvelujen käytöstä, mutta alla lyhyt kuvaus kuinka palvelut toimivat.

Kilpailukuvien lähetyspalvelu perustuu seuramme kotisivuilla toimivaan lähetyssivuun. Sivulle kirjaudutaan salasanalla estääksemme ulkopuolisten osallistumista / väärinkäyttöä. Alasveto valikosta valitaan kilpailu mihin olet osallistumassa ja tämän jälkeen valitaan tietokoneelta haluttu kuva lähetystä varten ja painetaan “Lähetä kuva” -nappia. Ei muuta! Helppoa! Kilpailukuvia ei näe kukaan muu etukäteen kuin kilpailuvastaava.

Kuvat.fi -palvelu on otettu käyttöön saadaksemme seuran kuvat paremmin esille ja pystymme lisäämään entistä enemmän kuvia kilpailuista ja tapahtumista, koska käytössämme on 100 kertaa enemmän tilaa kuvien tallennukseen kuin aiemmin. Toinen suuri syy palvelulle on, että seuran jäsenet pystyvät itse lisäämään kuviaan seurailtojen kuvakatseluihin tai esim. näyttelyitä varten kuvat.fi palveluun. Kameraseuran jäsenet tulevat saamaan linkin kuvat.fi palveluun minne he voivat suoraan lisätä omia kuviaan.

Voimme kerhoilloissa sopia kuinka julkisia osa kuvakansioista on, eli esimerkiksi haluammeko näyttää koko maailmalle kerhoiltojemme kuvia, vai pidetäänkö ne kuvat vain seuran jäsenille näkyvissä ja illan paras kuva menee näkyville Puolenkuun kuvat -albumiin koko maailmalle.

Jotta palvelut pystytään pitämään erittäin helppokäyttöisenä ja tietoturvallisena, ilman huolta väärinkäytöstä, on erittäin tärkeää, ettei palveluiden linkkejä ja salasanoja anneta ulkopuolisille.

Voit käydä jo nyt katsomassa osaa kuvista mitä kuvat.fi -palveluun on laitettu näkyville osoitteessa:
https://vihdinkameraseura.kuvat.fi