SKsL:n vuosinäyttely 2015

• Fotomaraton 2020

Fotomaraton 2020 järjestettiin Covid-19 tilanteen vuoksi poikkeuksellisesti ilman rajattua kuvausaluetta – kuvat sai ottaa missä tahansa. Aiheet kilpailuun suunniteltiin tukemaan tätä ajatusta. Aiheet olivat:

1. Macrokuva2. Eläin maisemassa
    3. Kukka4. Taivas
    5. Punainen6. Vastavalo
    7. ”Kylillä”8. Minimalismi
    9. Kulkuneuvo10. Jokeri

Kilpailuun osallistui haastavasta kelistä huolimatta yhteensä 13 kuvaajaa ja taso oli erittäin hyvä tälläkin kertaa. Voittaja kilpailusta ratkesi vain 0.25 pisteen turvin!

Tulokset kuuden parhaimman sijan osalta:

1. Jorma Ojama – 79.00pst
    2. Mikko Meriluoto – 78,75pst
    3. Eemeli Sjöblom – 77.00pst
    4. Ari Lindholm – 76,75pst
    5. Vesa Mönkkönen – 76,75pst
    6. Evelin Vesanen – 75,50pst

Kilpailun parhaan kuvan otti Eemeli Sjöblom kuva-aiheella Jokeri, joka on vapaavalintainen kuva-aihe, mutta Eemeli oli kekseliäästi hyödyntänyt ”Jokeri” sanaa aiheesta.

Voittokuvat löytyvät Fotomaratonit -sivulta

• Syksyn 2020 ohjelma julkaistu

Syksyn 2020 ohjelma julkaistu! Ohjelmaan voi tulla muutoksia, mutta näistä tiedotetaan ennen kerhoiltoja.

Ohjelman näet tästä: http://www.vihdinkameraseura.fi/kerhoillat/syksyn-2020-ohjelma/

• Kerhoillat peruttu toistaiseksi

Vihdin Kameraseuran kerhoillat on toistaiseksi peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Keskeytyksen aikana jatkamme kuitenkin teemakuvien ottamista. Myös Facebookin 52 kuvaa -ryhmä toimii entistä aktiivisemmin! Lue lisää Kerhoillat-sivulta!

• Puolenkuun kuva: B733 Classic

Eemeli Sjöblom: B733 Classic

• Puolenkuun kuva: Metso Metsässä

Kari Sundqvist: Metso Metsässä

Tammikuun ”Teema-kuvat”

Kuvia lähetettiin 17 kpl, aiheena oli ”Omakuva/Oma kuva”. Kaikki kuvat olivat ”Omakuva” aiheeseen liittyviä. Aihetta pidettiin vaikeana, mutta kuvaajat olivat löytäneet mielenkiintoisia toteutuksia kuviinsa.
    Tuomareina toimivat Seppo Kokkonen, Vesa Mönkkönen ja Kari Huhtilainen.
    Oheisena tuomariston mielestä 3 parasta kuvaa.
    Kiitokset kaikille osallistujille ja onnittelut sijoittuneille.

1. Terhi Paavola
    2. Mikko Meriluoto
    3. Pekka Vähäsarja
    1. sija – Terhi Paavola
    2. sija – Mikko Meriluoto
    3. sija – Pekka Vähäsarja

• Puolenkuun kuva: Tyttö tuli

Pekka Vähäsarja: Tyttö tuli

• Puolenkuun kuva: Huone

Merja Helander: Huone

• Puolenkuun kuva: B 737

Eemeli Sjöblom: B 737

• Vuoden kuvaaja 2019

Vuoden viimeisessä kameraseuran kerhoillassa palkittiin vuoden parhaiten seuran sisäisissä kilpailuissa sijoittuneet jäsenet. Vuoden kuvaaja titteli koostuu seuraavanlaisesti:

1. Sijoitus Vuosikilpailun 1 ja 2 osan yhteispisteiden mukaan
    2. Sijoitus Pöytäkilpailun tulosten mukaan
    3. Sijoitus Fotomaratonin tulosten mukaan
    4. Sijoitus Kännykkäkuvakisan tulosten mukaan

Vihdin Kameraseuran vuoden kuvaaja 2019 kilpailun sijoitukset:

1. Henrik Sell
    2. Toni Sarin
    3. Jukka Ikäheimo / Teppo Savinen

Oikein paljon onnea Henrik!

Henrik Sell vastaanottamassa Vuoden kuvaaja 2019 todistusta

Vuosinäyttely 2015 Vihdissä

Suomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttely järjestetään 11.4. – 30.4.2015 Vihdin pääkirjastossa Nummelassa osoitteessa Pisteenkaari 9, 03100 Nummela.

Näyttelyyn toivotaan kuvaajien parhaimmiksi katsomiaan kuvia. Vuosinäyttely on aiheeltaan vapaa. Näyttelyssä noudatetaan SKsL:n vuosinäyttelysääntöjä.

Digitaaliset kuvat lähetetään 2.1. – 31.1.2015 välisenä aikana SKsL:n kuvienlähetysjärjestelmän kautta, jonka osoite on http://vitka.sksl.fi/upload/ ja joka avautuu perjantain 2.1.2015 aikana.

Vedokset toimitetaan samoin 2.1. –  31.1.2015 (postileima) välisenä aikana osoitteeseen:

Markku Kedrin
Vihdintie 1b B 22
03100 Nummela

Kuvamaksu on neljä (4) euroa/teos. Näyttelyn avajaispäivänä 11.4.2015 alle 30-vuotiailta henkilöiltä kuvamaksu on kaksi (2) euroa/teos. Kuvamaksut maksetaan tilille FI90 2295 2000 0378 67, saajaksi merkitään Vihdin Kameraseura. Viestikenttään lisätään seuraavat tiedot: Kuvaajan nimi, teosten määrä ja nuorille (alle 30v) lisäksi tieto, että on nuorisokuvaaja.

Näyttelyn avajaiset ovat 11.4.2015 klo 14.00. Kuvien katselun, pienen purtavan ja tuttujen näkemisen lisäksi tilaisuudessa juhlistetaan näyttelyssä parhaiten menestyneitä sekä uusia Liiton arvonimen saaneita henkilöitä.

Jatkamme mukavaa yhteistä päivämme Air Hotellissa osoitteessa Lentokentäntie 5, 03100 Nummela,  http://www.airhotel.fi/.

Hotellilla pidetään klo 15.30 – 18.00 mielenkiintoisia ja laadukkaita alustuksia ja esityksiä valokuvauksen eri osa-alueilta. Mukaan on jo lupautunut  yksi maamme ehdottomista kärkinimistä valokuvauksen alueella. Koko ohjelma tarkentuu tammikuun aikana.

Yhteistä iltaa jatkamme sitten illallisen merkeissä klo 19.30 alkaen. Illallisella Markku Huhta on lupautunut lausumaan upeita runojaan. Häneltä on samalla mahdollisuus hankkia omaksi myös hänen runokirjansa ”Runua”. (Illallisen hinta on 25 € sisältäen veden ja kotikaljan, muut juomat kukin maksaa erikseen).

Majoitus hoituu kätevästi Air Hotellissa.  Kahden hengen huoneen hinta meille on 98 € ja yhden hengen huoneen hinta on 85 € (sisältäen aamiaisen).

Varaatko majoituksen ja illallisen suoraan hotellilta numerosta 09-2238100 tai sähköpostilla info@airhotel.fi .  Varaus tulee tehdä viimeistään 27.3.2015 ja tilattaessa tulee mainita Kameraseurojen Liiton Vuosinäyttely 2015.

Kevätkokous

Liiton kevätkokous pidetään Air Hotellissa 12.4.2015 alkaen kello 11.00  Valtakirjojen tarkistus tapahtuu kokouksen alla klo 10.45-11.00.

www.vihdinkameraseura.fi
vuosinayttely2015@gmail.com
SKsL:n vuosinäyttelysäännöt

Tehdään yhdessä yksi parhaimmista näyttelyistä ja nähdään Vihdissä 11.4.2015 !

35. toimintavuottaan juhliva Vihdin Kameraseura ry