Tervetuloa Vihdin Kameraseuraan

Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta? Vihdin kameraseura on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille niin aloittelijoille kuin jo p idempään harrastaneille. Tule tutustumaan mukavaan joukkoomme ja jakamaan kokemuksia kaikesta valokuvaukseen liittyvistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule tutustumiskäynnille kokoukseemme.

Kokoonnumme noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 18.30-21.00 Nummelassa Air Hotellilla.

Iltojen aiheita ovat muun muassa koulutus, kilpailut, kuvien katselu ja muu mukava mitä yhdessä haluamme tehdä. Kuvausretkiä teemme useita vuodessa eri puolille Uuttamaata lähinnä luontoon, mutta myös kaupunkikohteisiin. Pimiö on Nummelan nuorisokeskuksessa kameraseuramme käytössä. Laitteet ovat siirtyneet museolle.

Jäsenmaksut

27 € normaali jäsenmaksu