Kolmen kisa uudistuu ja kansainvälistyy !

Vihdin kameraseura, Hyvinkään kameraseura ja West Cumbria Photo Group ovat yhteistuumin päättäneet aloittaa uuden vuosittaisen, keväällä järjestettävän haastekisan. Tänä vuonna aihe on kaunis valo (beautiful light) ja kuvien viimeinen jättöaika kilpailuun on 5.5.2014

Haastekisan säännöt:

1. Osallistumisoikeus
Haastekisaan voivat osallistua kaikki sen järjestävien seurojen jäsenet.

2. Sarjat
a) digikuvat
b) vedokset.

3. Kilpailun aihe
Vuonna 2014 aihe on: kaunis valo.

4. Kilpailutöiden lukumäärä
Korkeintaan 3 kuvaa/kilpailija/sarja.

5. Kuvien koot
a) digikuvat: pisin sivu 1920 pikseliä, resoluutio 300 dpi.
b) vedokset: max A4 ilman pohjustusta ja paspista. Vedos voi olla joku pysty tai vaaka. Vedoksia ei palauteta.

6. Kuvien jälkikäsittely
Kuvia saa vapaasti käsitellä, muunnella ja manipuloida kuvankäsittelyohjelmassa tai pimiössä. Manipulointiin saa käyttää ainoastaan omia valokuvia.

7. Kuvien merkintä
Vedoksiin tulee merkitä teoksen ja kuvaajan nimi sekä edustamansa kerho.
Kuvatiedoston nimen tulee olla kuvan nimi.
Osallistuva kerho toimittaa kuvien mukana luettelon, jossa jokaista kuvaa kohden ovat seuraavat tiedot: sarja, teoksen nimi, kuvaajan nimi ja kerho.

8. Tuomarointi
Vuonna 2014 Vihdin ja Hyvinkään kameraseurat nimittävät yhden tuomarin kukin. Vuonna 2015 tuomarit valitsee West Cumbria Photo Club. Tuomari ei voi olla haastekisan järjestävän seuran jäsen.

9. Pistelasku
Kussakin sarjassa parhaaksi katsottu kuva saa 6 pistettä, toiseksi paras 5 jne. 6. kuvan saadessa yhden pisteen. Eniten pisteitä kerännyt seura voittaa haastekisan.

10. Kilpailukuvien toimitus
Digikuvat tulee toimittaa viimeistään 5.5 seuramme sähköpostiosoitteeseen vihdin.kameraseura@gmail.com.
Vedokset voit tuoda tapaamiseemme 7.4 tai viimeistään 5.5.2014

11. Haastekilpailun tulokset
Tulokset julkaistaan sen järjestävien seurojen www-sivuilla 19.5. 2014.

Järjestävien seurojen puolesta:
Tony Potter, West Cumbria Photo Club
Tapio Karjalainen, Vihti Camera Club
Pekka Salminen, Hyvinkaa Camera Club

Tervetuloa osallistumaan haastekisaamme!

West Cumbria Photo Group on yksi Englannin suurimmista kameraseuroista. FIAP-näyttelyihin osallistuville se on tullut tutuksi mm. yhtenä British Small Print Circuitin ja Solway Salonn järjestäjänä.

Hyvinkään Kameraseura on uusmaalainen vireä kameraseura, jonka toimintaan voit tutustua alle olevan linkin kautta.