Pekka Vähäsarjan ”palkkapäivä”

Pekka Vähäsarjan ”palkkapäivä”

Vihdin Kameraseuran juhlakokous 18.4.2011. Kuva: Olli Pakalén

Vietimme Vihdin kameraseurassa juhlakokousta 18.4.2011 kakkukahvien merkeissä. Elli ja Artturi Hiidenheimon säätiö oli myöntänyt Pekalle 21.3.2011 2000 euron stipendin tunnustuksena ”Vihdin kameraseuran hyväksi tehdystä työstä”.

Puheessaan Pekka Vähäsarja kertoi projekteista kymmenen vuoden puheenjohtajakaudeltaan: mieskalenteri ja Vihdin juhlavuoden kuvaukset. Mukana projekteissa olleista oli  läsnä  Paavo Hacklin, Risto Jokinen, Tapani Rinta-Karjanmaa ja Pekka Pitkänen.

Pekka Vähäsarja oli erinomainen puheenjohtaja: hän on myös loistava valokuvaaja ja opettaja. Hän mielellään jakaa osaamistaan muille kameraseuralaisille. Pekka Vähäsarjan motto on: ”Hyvien kuvien salaisuus on kameran takana olevassa kuvaajassa ei pelkästään kamerassa.”

Pekka Vähäsarja erosi puheenjohtajan paikalta vakavan sairauden takia. Pekka kiitti puheessaan Olli Pakalenia ystävällisyydestä, ottaa nopeasti Vihdin kameraseuran puheenjohtajuus harteilleen.

Kakkukahvien toinen suuri uutinen oli tieto Pekan paranemisesta vakavasta sairaudesta. ”Olen taas elävien kirjoissa”, hän sanoi.

Vihdin kameraseura onnittelee, toivottaa iloista, aurinkoista kevättä Pekka Vähäsarjalle.

Kiitos upeista kakkukahveista

Heimo