Postia puheenjohtajalta 15.8.2012

Vihdin Kameraseuran syyskauden toiminta käynnistyy 20.8.2012 klo 18.30 pöytäkilpailulla: aiheena ”kesäinen valo”. Odotan antoisaa kilpailua. Syksyn pimetessä on hauska muistella kesän eri aikojen valaistusta, valokuvauksen tärkeää elementtiä. Alkukesän Auringon nousut ja laskut, kesän kasteet, usvat. Loppukesän valo liitettynä marjojen ja sienien väriloistoon. Makrokuvat tuovat oman lisänsä valon käyttöön.

Vihdin Kameraseuralla on toiminnallisesti aktiivinen syyskausi: Veteraanikalenterin julkistaminen lokakuun alussa, vuosikilpailu, Suomen Kameraseurojen liiton järjestämä seuracup ja näyttely joulukuussa Nummelan kirjastossa.

Nautin valokuvien katselemisesta, siksi odotan ensimmäistä kerhoiltaa, kuin Kuuta nousevaa.

Tervetuloa entiset ja uudet jäsenet mukaan seuran toimintaan.

Hyvää, valokuvauksellista loppukesää

Parhain terveisin