Vuosijuhla lähestyy – Muistakaa ilmoittautua!

Hei arvoisat kamerakerhon jäsenet. Kaikilla on varmasti se yksi tai kaksi kaveria joiden mielestä joulu alkaa jo marraskuussa ja sitä täytyy iloita Facebookissa. Se merkitsee sitä, että joulu alkaa lähenemään uhkaavan kovaa vauhtia ja jouluun valmistautuminen alkaa. Älkää kuitenkaan unohtako, että seuran vuosijuhla lähestyy vielä jouluakin nopeammin!!! Vuosijuhlaa juhlitaan 1.12. perinteiseen tapaan Ojakkalan urheilutalolla ja huhut kiertävät kylillä, että joulupukki ei tälläkään kertaa malta olla tulematta. Kaikki ovat tervetulleita juhlistamaan kulunutta vuotta hyvän ruuan, ystävien ja hauskanpidon merkeissä.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.11. Vihdin kameraseuran sähköpostiosoitteeseen (vihdin.kameraseura(at)gmail.com)