Postia puheenjohtajalta 18.5.2012

Vihdin Kameraseura säväytti ystäviään saamalla 69 mainintaa Trierenbergin kansainvälisessä valokuvaustapahtumassa Itävallassa. Näyttely kiertää ympäri Keski-Eurooppaa eri kokoonpanoissa. Maininnan saanut valokuva on näyttelykelpoinen. Kameraseuralle on tärkeää mitata osaamisen tasoaan erilaisissa kilpailuissa, tapahtumissa, kansainvälisestikin. Meidän seurasta osallistui tapahtumaan seitsemän valokuvaajaa. Menestynein kuvaaja sai 18 mainintaa kahdeksasta kuvasta. Enimmäismäärä on neljä mainintaa kuvalta. Hänellä on jo paljon kokemusta parin vuoden ajalta kansainvälisistä tapahtumista. Olemme sopineet, että esiinnymme tapahtumissa ryhmänä, emme pelkästään yksilöinä. Pyrimme välttämään liiallista keskinäistä kilpailua. Oli ansiokasta, että jokainen tapahtumaan osallistuja sai mainintoja: tuomareita on neljä.

Meillä on vielä yksi kerhoilta ennen kesätaukoa: Fotomaratonin kuvien arvostelu ja tulokset seurasaaresta. Kilpailun aikana vallitsi hyvä kuvaussää, kilpailuun jätettiin määräpäivään mennessä 13 sarjaa. Aiheet olivat:

1. Silta
  2.  Lintuja
  3.  Katto
  4.  Kalliolla
  5.  Jälki
  6. Kontrasti
  7. Hassu
  8. Kesy
  9. Meri
  10. Jokeri, vapaa aihe Seurasaaresta

Julkaisemme tulokset ja voittajakuvat näillä sivuilla. Syyskauden ensimmäinen kokous on maanantaina 20.8.2012 klo 18.30 Juurakkotie 6, Lankila 1. Aloitamme ensimmäisen syksyn kokouksen pöytäkilpailulla: kukin jäsen saa osallistua kilpailuun kolmella vedoksella. Paikalla olijat toimivat tuomareina.

Kansainvälisin terveisin

Hyvää toukokuuta, palataan