Tervetuloa Vihdin Kameraseuraan

Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta? Vihdin kameraseura on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille niin aloittelijoille kuin jo pidempään harrastaneille. Tule tutustumaan mukavaan joukkoomme ja jakamaan kokemuksia kaikesta valokuvaukseen liittyvistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule tutustumiskäynnille kokoukseemme.

Kokoonnumme noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 18.30-21.00 Nummelassa Air Hotellilla. Kerhoillat ja niiden ohjelman näet tästä linkistä.

Huom! Covid-19 tilanteesta johtuen kerhoillat järjestetään toistaiseksi virtuaalisesti.

Kerhoiltojen aiheita ovat mm. koulutus, kilpailut, kuvien katselu ja muu mukava valokuvaukseen liittyen mitä yhdessä haluamme tehdä. Kuvausretkiä teemme useita vuodessa eri puolille Uuttamaata lähinnä luontoon, mutta myös kaupunkikohteisiin.

Jäsenmaksut
27 € normaali jäsenmaksu
10 € nuorisojäsenet ja opiskelijat
35 € kannatusjäsenet

Voit liittyä Vihdin Kameraseuran jäseneksi lähettämällä tietosi FloMembersin jäsenrekisteripalvelun kautta tästä linkistä.